Nyheter

NEXAR FÅR NY ORDER PÅ 500 KSEK

Nexar Group AB (publ) - listat på NGM Nordic MTF - har via sitt spanska helägda dotterbolag Nexar Productions SL, fått en order från mediehuset Á punt avseende produktion av ett nytt egenutvecklat radioformat. Detta är det fjärde radioformatet som Nexar får i uppdrag att producera för mediehuset i Valencia.

Ordervärdet för perioden september till december är 500 000 SEK och Nexar hoppas få ett förlängt kontrakt efter denna produktionsperiod. Radioformatet är ett program med inriktning på kultur och där exempelvis litteratur, film och teater kommer att vara fokus för våra programledare samt den expertpanel som kommer att medverka i programmet. Programmet kommer att sändas två timmar under lördagar och produktionen startar nu under september och pågår till slutet av december i år.

- Mycket glädjande att vi har fått ännu en affär på plats med vår kund Á punt. Samarbetet med dem har nu gett oss produktionsuppdrag för flera olika egenutvecklade radioformat. Vårt dagliga radioformat som vi pressmeddelade om i augusti kommer att börja sina sändningar om 10 dagar. Vårt radioformat VIDES DE CIENCA som vi har sänt under våren med inriktning på forskning är under diskussion för en ev förlängning under fjärde kvartalet i år, säger Mats Johansson, VD Nexar Group AB (publ).

Denna information är sådan information som Nexar Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 9 september 2019 kl 15:30.

2019-09-09

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:
Mats Johansson, VD, telefon +46 707 14 74 54, e-post: mats.johansson@nexargroup.se
Stefan Mattsson, CFO, telefon +46 707 77 60 02, epost: stefan.mattsson@nexargroup.se 

Om Nexar
Nexar är ett globalt musik-, sport- och underhållningsföretag med kontor i Sverige, Spanien och England.
Bolagsgruppen har skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-tv, tv och radio. Nexar har även avtal med både musik- och sporttalanger för att skapa kommersiella framgångar.
Bolaget är listat på NGM Nordic MTF.

2019-11-14
Regulatorisk

Nexar Group AB (publ) - listat på NGM Nordic MTF - höll extra bolagsstämma den 14 november 2019.

2019-11-13

Nexar Music anordnar under tio dagar fotoutställningen "ROCK STARS DON'T SMILE" med rockfotografen Danny Clifford.

2019-10-30
Regulatorisk

Aktieägarna i Nexar Group AB (publ), org.nr 556899-2589, kallas till extra bolagsstämma torsdagen den 14 november 2019 kl 10.00 på bolagets kontor på Sturegatan 46, Stockholm.

2019-10-17
Regulatorisk

Nexar Group AB (publ) - listat på NGM Nordic MTF - genomför nu en riktad emission till ett fåtal kvalificerade investerare.

2019-09-09
Regulatorisk

Nexar Group AB (publ) - listat på NGM Nordic MTF - har via sitt spanska helägda dotterbolag Nexar Productions SL, fått en order från mediehuset Á punt avseende produktion av ett nytt egenutvecklat radioformat. Detta är det fjärde radioformatet som Nexar får i uppdrag att producera för mediehuset i Valencia.

2019-08-29
Regulatorisk

Nexar Group AB (publ) - listat på NGM Nordic MTF - släpper härmed delårsrapport avseende januari till juni 2019. Rapporten i sin helhet finns för digital nedladdning bl a på bolagets hemsida, www.nexargroup.se.

2019-08-01
Regulatorisk

Nexar Group AB (publ) - listat på NGM Nordic MTF - har via sitt spanska helägda dotterbolag Nexar Productions SL fått en ny order avseende produktion av ett nytt, egenutvecklat radioformat. Programmet skall produceras och sändas under tre månader med start i mitten av september. Detta är det tredje radioformatet som Nexar får i uppdrag att producera för mediehuset Á punt i Valencia.

2019-07-19

Nexar Music Ltd släpper nu den andra singeln för artisten Hybrid. Låten "Leave With Me" finns från och med idag på alla digitala plattformar, t ex Spotify, Apple Music och Youtube.

2019-06-14

Nexar Music Ltd släpper nu den första singeln för artisten Sweeney. Låten "Save Me" finns från och med idag på alla digitala plattformar, t ex Spotify, Apple Music och Youtube.

2019-06-03
Regulatorisk

Nexar Group AB (publ) - listat på NGM Nordic MTF - har knutit till sig en viktig strategisk delägare till det nystartade dotterbolaget Nexar Football AB. Det brittiska bolaget Sockatyes Ltd går in som partner och delägare. Detta innebär bland annat att Nexar Football AB har säkerställt en förstklassig fotbollsanläggning för inspelningen av bolagets nya, unika fotbollskoncept.

1
2
...
8
>>

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.