Investor relations

Nyheter

My Beat går in som sponsor för Aim2Fame på den svenska marknaden

Denna vecka har Nexars talangtävling Aim2Fame världspremiär. Tack vare en bra distribution och marknadsföring har Nexar lyckats knyta till sig mobiloperatören My Beat, som nu går in som sponsor för Aim2Fame på den svenska marknaden.

I Sverige kommer bland annat programmen sändas via MTG:s tjänst Viafree och i Sveriges nya TV kanal FJORTON. I Viafree sändes första programmet i tisdags och imorgon fredag är det premiär i kanal FJORTON då de sänder de två första avsnitten med start kl 19.30. Nya avsnitt släpps varje vecka fram till finalen som sänds den 8 december. Samarbetet med My Beat kommer bland annat innebära att bolagen gör gemensamma kampanjer som skall driva tittare till Aim2Fame och kunder till My Beat.

- Känns fantastisk bra att vi nu får My Beat som sponsor till Aim2Fame på den svenska marknaden. My Beat är helt rätt, då det är en trovärdig aktör som passar vår målgrupp riktigt bra. Hög servicenivå, i kombination med bra priser och mycket surf är precis det som ungdomar idag önskar, säger Stefan Mattsson, Nexar Group AB

- Detta koncept andas nytänk och har puls. Vi i My beat är glada att få vara med på resan till detta nya format, som kombinerar både tävlingsmoment och realityTV och som gör att tittarna får känna på passionen hos varje tävlingsdeltagare. My Beat står för "Mitt beat", vad får ditt hjärta att slå ett extra slag. Detta konceptet träffade oss direkt, och vi glädjer oss till premiären, säger Fredrik Horn Berlin, VD My Beat.

För mer information om tävlingen besök www.aim2fame.com samt Aim2Fame på Facebook och Instagram.

2017-11-02

För mer information om Nexar Group, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:
Mats Johansson, VD, telefon +46 707 14 74 54, e-post: mats.johansson@nexargroup.se
Stefan Mattsson, CFO, telefon +46 707 77 60 02, epost: stefan.mattsson@nexargroup.se

Om Nexar
Nexars affärsidé är att producera och marknadsföra talangtävlingar kombinerat med utveckling och management av artister. Det egenutvecklade konceptet, Aim2Fame© är den första webbaserade talangtävlingen med tillhörande "reality show" i kombination med kontraktering av nya talanger. Tävlingen, som är öppen för bidrag från hela världen syftar till att varje år hitta de bästa talangerna med förutsättningar att kunna bli en världsstjärna. Dessa talanger kontrakteras av Nexar och ges därmed goda förutsättningar att utvecklas under många år.

Om My Beat
My Beat är allt som de stora telebolagen inte är. Utan bindningstid och utan onödiga avgifter, och med mottot "Mer surf för pengarna", så vill My Beat göra skillnad för kunden på riktigt. Hos My Beat har du ingen bindningstid, och du kan byta paket när du vill, också mitt i månaden, så som det ska vara. Alla har olika ringmönster, och ibland vill du ha mer data istället för mer minuter. Hos My Beat kan du välja, och det har gjort abonnemangen populära hos kunder i alla åldrar och med olika behov. My Beat lanserades 2016 och ligger redan i topp på TrustPilot, sidan där kunderna ger sina egna omdömen. My Beat står för "Mitt Beat", vad får ditt hjärta att slå ett extra slag.

2017-12-08

Ikväll är det final i svenskägda Aim2Fame 2017. Programmet sänds 19.00 i MTG's ViaFree, www.aim2fame.com, på YouTube samt 19.30 på Kanal FJORTON. Under sex veckor har vi fått följa nio talanger som i konkurrens med 1 100 andra bidrag från 37 länder har tagit sig till inspelningen i Madrid.

2017-11-16
 • Koncernens omsättning uppgick till 14 (0) KSEK under tredje kvartalet och 138 (18) KSEK för hela perioden.
 • Koncernens resultat efter finansiella poster uppgick till -2 150 (-1 836) KSEK för tredje kvartalet och till -8 920 (-5 802) KSEK för hela perioden.
 • Lånefinansiering om 2 MSEK från bolagets största ägare.
 • Produktionsstart för ny säsong av Aim2Fame.

HÄNDELSER EFTER PERIODENS UTGÅNG

 • Distributionssamarbete med MTG för Aim2Fame.
 • Distributionssamarbete med kanal FJORTON för Aim2Fame.
 • Mobiloperatören My Beat går in som sponsor för Aim2Fame.
 • Avgående styrelseledamot.
 • Ny affärsstrategi att göra konceptet skalbart och lönsamt genom samarbeten med globala och lokala affärspartners.
 • Kapitalbehov för att säkerställa finansieringen av genomförandet av bolagets nya strategi. Olika finansieringslösningar utvärderas.
2017-11-02

Denna vecka har Nexars talangtävling Aim2Fame världspremiär. Tack vare en bra distribution och marknadsföring har Nexar lyckats knyta till sig mobiloperatören My Beat, som nu går in som sponsor för Aim2Fame på den svenska marknaden.

2017-11-01

Nexar inleder samarbete med Kanal FJORTON och på fredag 19.30 så börjar sändningarna av Aim2Fame i den nya tv-kanalen. Programmen blir 30 minuter långa och består av två episoder av Aim2Fame.

2017-10-30

Nexar Group inleder distributionssamarbete med Viafree som är MTGs streamingtjänst för reklamfinansierat innehåll. Imorgon tisdag 19.00 så börjar sändningarna av Aim2Fame på Viafree.

2017-10-19

Nexar Group och globala samarbetspartnern, Secuoya Group, har sedan sommaren framgångsrikt arbetat med att producera en ny säsong av den första globala talangtävlingen Aim2Fame, som den 31 oktober kommer att sändas digitalt över hela världen och beräknas nå över 20 miljoner visningar.

2017-08-29
 • Koncernens omsättning uppgick till 7 (0) KSEK under andra kvartalet och 123 (0) KSEK för hela perioden
 • Resultat efter finansiella poster uppgick till -3 490 (-1 868) KSEK för andra kvartalet och till -6 770 (-3 966) KSEK för hela perioden
 • Notering på NGM Nordic MTF den 18 maj 2017
 • Avtal med Secuoya Group om produktion och distribution av Aim2Fame
 • Största ägaren JPJ Jessen Invest ökar sitt innehav i Nexar Group
 • J. Peter Jessen invald som ny styrelseledamot
 • Produktionsstart för Aim2Fame
2017-06-07

Nexar Group AB (publ) - noterat på NGM Nordic MTF - inleder ett strategisk viktigt och långsiktigt samarbete med Secuoya Group i Spanien, avseende produktion och global distribution av talangtävlingen Aim2Fame©. Fler än 20 miljoner tittare är estimerat att nås via Secuoya Groups digitala nätverk.

2017-06-02

Nexar Group AB (publ) - noterat på NGM Nordic MTF - höll årsstämma den 30 maj 2017. Under stämman valdes J. Peter Jessen in i bolagets styrelse.

1
2
3

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.

 

Advertisements